Käsintehdyt karjalanpiirakat, vatruskat ja sultsinatMaalaisleipomo_ilomäki_karjalanpiirakka_apt.png 

Valmistamme karjalanpiirakat ja sultsinat perinteiseen ruis-venhäkuoreen aidolla käsinvalmistusmenetelmällä - juuri kuten mummo aikoinaan opetti.

Karjalanpiirakoissa ja vatruskoissa käytämme oman maakunnan perunaa. Puhtaista, oman maakunnan raaka-aineista syntyy juhlapöytääsi unohtumattomat herkut. Valmistamme kaikki tuotteemme ilman lisäaineita.

 

KarjalanpiirakatKäsin tehdyt karjalanpiirakat perunapiirakat ja riisipiirakat

Karjalanpiirakat voit tilata suoraan leipomosta, tai hakea jälleenmyyjiltämme raakapakasteina (valikoiduilla myyjillä myös paistettuja). Valikoimastamme löydät perinteiset riisipiirakat, perunapiirakat ja ohrapiirakat.

Toimitus raakapakasteena / kypsänä.
Tilaukset leipomolta numerosta 040 827 9652.

Karjalanpiirakoiden paisto-ohje (raakapakasteet): Levitä karjalanpiirakat leivinpaperin päälle jäisenä, suoraan pakasteesta. Paista keskitasolla +275-300 -asteisessa uunissa kauniin ruskeiksi (uunista riippuen min. 20 min).  Voitele kuumana voisulalla. Karjalanpiirakat maistuvat parhaiten munavoin kanssa. Katso munavoin valmistusohje täältä.

 

VatruskatKäsintehdyt vatruskat

Vatruskat valmistamme kotimaisesta vehnäjauhosta ja paikallisesta perunasta. Vatruskoiden pehmeä maku  sopii erinomaisesti pitopöytään karjalanpiirakoiden kaveriksi. Karjalanpiirakan tavoin myös vatruska maistuu munavoin kanssa.

Toimitus raakapakasteena / kypsänä.
Tilaukset leipomolta numerosta 040 827 9652.

 

Sultsinat Aidot ruiskuoreen paistetut sultsinat, sultsinankuoret

Valmistamme aidot ruistaikinasta paistetut sultsinankuoret. Voitele kuoret voi-vesiseoksella toiselta puolelta ja anna hautua pinossa. Täytä sultsinankuori vasta pöydässä riisi-, ohra- tai mannapuurolla voitelemattomalle puolelle. Taittele sultsinan reunat, kun puuro on pehmentänyt kuoren -  ensin reunat keskelle, lopuksi vielä keskeltä kaksinkerroin. Syö sormin!

Toimitus paistettuna.
Tilaukset leipomolta numerosta 040 827 9652.

 

Kaura-ohra-härkäpapu -piirakka

Käsittelemättömään tilamaitoon valmistettu ruiskuorinen kaura-ohra-härkäpapu -piirakka. Ei sisällä kananmunaa. Kotimaisuusaste 98%.

Toimitus raakapakasteena.
Tilaukset leipomolta numerosta 040 827 9652.

 

Toimitukset

Nouda karjalanpiirakat jälleenmyyjältämme tai tilaa ennakkoon suoraan leipomolta (nouto sovittuna ajankohtana Enosta).

Tilaukset ennakkoon puhelimitse 040 827 9652 tai yhteydenottolomakkeella
Leipomolla ei suoramyyntiä, vain ennakkotilausten nouto.

Karjalaiset Wankkurit (Makuvankkuri Teemu Virsantalo) toimittaa Teemulta tilaamasi tuotteet alueella Joensuu, Hammaslahti, Eno, Kontiolahti, Polvijärvi, Outokumpu, Liperi ja Uimaharju.

Perinteisiä karjalanpiirakoita Karelia ala carte
Karjalanpiirakoita hygienisesti Maalaisleipomo Ilomäki